Školní jídelna

Jídelní lístky

Jídelní lístek - 25. 2. 2019-1. 3. 2019 - stáhnout

pondělí 25. 2. 2019

Polévky

gulášová /1a,12/

Hlavní jídla

1. oběd - rybí filé japonské, rýže /4,7,9/Náhled
2. oběd - těstovinový salát s tuňákem /1a,4,7/Náhled

Nápoje

čaj se sirupem
vitamínový nápoj

Ostatní

ovoce

úterý 26. 2. 2019

Polévky

jáhelná se zeleninou /9/

Hlavní jídla

1. oběd - kuřecí prsa zapečená ve šlehačce, hranolky /1a,7/Náhled

Nápoje

čaj s citr.

Ostatní

trhané saláty s dijonskou zálivkou /10/

středa 27. 2. 2019

Polévky

kmínová s houskou /1a,9/

Hlavní jídla

1. oběd - frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny /1a,7/Náhled
2. oběd - pečený králík na česneku, zelí, chlupatý knedlík /1a,12/Náhled

Nápoje

ovocný čaj
mošt

čtvrtek 28. 2. 2019

Polévky

čočková /1a/

Hlavní jídla

1. oběd - smažený vepřový řízek, bramborová kaše /1a,3,7/Náhled

Nápoje

čaj se sirupem

Ostatní

okurkový salát

pátek 1. 3. 2019

Polévky

dýňový krém /7/

Hlavní jídla

1. oběd - krupicová kaše s kakaem /1a,7/Náhled
2. oběd - karbanátky ze zeleného hrachu, brambory s pórkem /1a,3,7,9/Náhled

Nápoje

horká čokoláda /7/
bylinkový čaj

Ostatní

ovoce
kompot

Seznam alergenů

  1. obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut)
  2. korýši
  3. vejce
  4. ryby
  5. podzemnice olejná (arašídy)
  6. sójové boby (sója)
  7. mléko
  8. skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. celer
  10. hořčice
  11. sezamová semena (sezam)
  12. oxid siřičitý a siřičitany (SO2)
  13. vlčí bob (lupina)
  14. měkkýši