Školní jídelna

Jídelní lístky

Jídelní lístek - 22. 4. 2019-26. 4. 2019 - stáhnout

pondělí 22. 4. 2019

úterý 23. 4. 2019

Polévky

ragů s bramborem /1a,7,9/

Hlavní jídla

1. oběd - svíčková po stroganovsku, rýže /1a,7/Náhled
2. oběd - italský těstovinový nákyp /1a,3,7/Náhled

Nápoje

čaj se sirupem
voda s citrónem

Ostatní

ovoce
červená řepa

středa 24. 4. 2019

Polévky

brokolicový krém s krutony /1a/

Hlavní jídla

1. oběd - pikantní rybí filé, brambory s pórkem /3,4,7,10/Náhled

Nápoje

ovocný čaj

Ostatní

rajčatový salát s květákem

čtvrtek 25. 4. 2019

Polévky

fazolová /1a,12/

Hlavní jídla

1. oběd - kuřecí prsa po srbsku, bulgur /1a/Náhled
2. oběd - grenadýrský pochod /1a,3,7/Náhled

Nápoje

bylinkový čaj
mošt

Ostatní

ovoce
okurkový salát

pátek 26. 4. 2019

Polévky

se smaženým hráškem /1a,3,7,9/

Hlavní jídla

1. oběd - moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík /1a,3,7,12/Náhled

Nápoje

čaj s citr.

Seznam alergenů

  1. obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut)
  2. korýši
  3. vejce
  4. ryby
  5. podzemnice olejná (arašídy)
  6. sójové boby (sója)
  7. mléko
  8. skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
  9. celer
  10. hořčice
  11. sezamová semena (sezam)
  12. oxid siřičitý a siřičitany (SO2)
  13. vlčí bob (lupina)
  14. měkkýši

Dnes vaříme

Polévky

  • ragů s bramborem /1a,7,9/

Hlavní jídla

  • svíčková po stroganovsku, rýže /1a,7/
  • italský těstovinový nákyp /1a,3,7/

Ostatní

  • ovoce
  • červená řepa